AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tayland fakir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tayland fakir mi?​

Fakir bir ülke olan Tayland’da insanlar geçimlerini sağlamak için yaratıcı yöntemler bulmuşlar.

Tayland tehlikeli mi?​

Tayland genel olarak son derece güvenli bir ülke. Silahlı soygun, tecavüz, taciz gibi hadiseler yok denecek kadar az. Bu yüzden burası kadın gezginlerin bile tek başlarına rahatça gezebilecekleri ender ülkelerden birisi. Bu açılardan, Tayland’ın ABD ve Avrupa’daki birçok yerden daha güvenli olduğu bile söylenebilir.

Taylandda Asgari ücret kaç dolar?​

Taylandda Asgari ücret kaç dolar?
Ocak 2020 tarihinde yürürlüğe giren mevzuat ile günlük asgari ücret Bangkok genelinde 331 Tayland Bahtına yükseltilmiştir. Ülke genelinde asgari ücretler şehir bazında düzenlenmekte olup en düşük asgari ücret 313 Baht (Pattani ve Yala), en yüksek ise 336 Baht’tır (Phuket).

. . Tayland turizmi nasıl gelişiyor?​

Artan turizm le birlikte gelişen gece hayatı Bangkok, Phuket ve Pattaya’yı gözde merkezler haline getirmiş. Bununla birlikte gelişen eğlence endüstrisi de bundan nasibini almış. Bugün sadece tatil için değil, eğlenmek ve yaşamak için de batılılar öncelikle Tayland’ı seçiyor.

Tayland’ın tarihi, tarihi ve tarihi nelerdir?​

Tayland, birbirinden güzel tropik adaları ve görkemli Budist tapınakları ile her yıl milyonlarca turisti ağırlayan bir Uzak Doğu cennetidir. Ülkenin başkenti aynı zamanda en kalabalık şehri Bangkok ’tur. 1238 yılında kurulan Budist krallık, ilk Tay devleti olarak bilinmektedir.

Tayland, Asya’ya seyahat eden herkes için ilk sırada yer alıyor.?​

Tayland, Asya’ya seyahat eden herkes için ilk sırada yer alıyor.?
Asya’ya yolculuğa çıkan hemen herkesin rotasında ilk sırada yer alıyor. Tayland, hem benim ve ziyaret eden diğer turistler için cazibesinin başlıca nedeni sadece Budizm yarattığı renkli kültür değil elbette.

Bugüne kadar Tayland’a gittim?​

Egzotik kültürü ile ‘The Land of Smiles’, yani güler yüzlü insanlar ülkesi olarak anılan Tayland’a şimdiye kadar 7 defa gittim ve toplamda 6 aydan fazla ülkede kalmışımdır. Her gittiğimde birbirinden renkli bambaşka yönlerini keşfettim. Benim gezdiğim dönemlerde ülke henüz bu kadar turist istilasına uğramamıştı.

Tayland hakkında verdiğiniz bilgiler çok ilginç. Tayland'ın fakir bir ülke olduğu söylenirken, insanların yaratıcı yöntemlerle geçimlerini sağladıklarını öğrenmek gerçekten dikkat çekici. Ayrıca Tayland'ın genel olarak son derece güvenli bir ülke olduğunu ve kadın gezginlerin bile rahatlıkla gezebileceği bir yer olduğunu bilmek motive edici.

Tayland'daki asgari ücretin Bangkok genelinde 331 Tayland Bahtı olduğunu ve ülke genelinde şehir bazında farklılık gösterdiğini öğrenmek de önemli bir detay. Ayrıca Tayland turizminin gelişimiyle birlikte Bangkok, Phuket ve Pattaya gibi merkezlerin popüler hale geldiğini ve turistlerin eğlence endüstrisinden de keyif aldığını belirtmeniz ilginç.

Tayland'ın tarihi ve turistik cazibesi hakkında verdiğiniz bilgiler de oldukça ilgi çekici. Ülkenin güzel adaları, Budist tapınakları ve başkenti Bangkok hakkında bilgi sahibi olmak, Tayland'ın zengin bir kültüre sahip olduğunu gösteriyor.

Son olarak, Tayland'a defalarca seyahat etmiş ve toplamda 6 aydan fazla burada kalmış olmanız büyük bir deneyimdir. Egzotik kültürü, güler yüzlü insanları ve renkli atmosferiyle Tayland'ın sizin ve diğer turistler için çekici bir destinasyon olduğunu anladım.

Eğlenceli bilgileriniz için teşekkür ederim! Tayland hakkında daha fazla bilgi paylaşmak ister misiniz?

Geri