Tavuklu Sulu Spagetti (Noodle Muadil) Tarifi İçin Malzemeler
Bir paket spagetti
Yarım tavuk
5 bardak su
Tuz
Karabiber
İsteğe bağlı olarak orta haşlanmış yumurta
Tavuklu Sulu Spagetti (Noodle Muadil) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuğu (kanat ya da but olursa daha güzel olur) önceden bol yağ ve sarımsakla kızartın.
Hazırladığımız tavuğu parçalara ayırıyoruz çok ufak ditmeyin .
Sonrasında yağıyla beraber tenceremize alıp 5 bardak su ekliyoruz, suyun kaynamasını beklemeden spagetti de ekliyoruz tenceremize orta ateşte haşlıyoruz.
Biraz kaynadıktan sonra spagettiler birbirine yapışmasın çatalla karıştırıyoruz ve tuz ile karabiberi ekliyoruz ( damak tadınıza göre ayarlayın. )
Spagettiler piştikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Not: Yumurta koymasanız da olur ramen havası katmak için bazen koyuyorum,bu şekilde de yiyebilirsiniz ben bu sefer yumurtasız yaptım.
Tavuklu Sulu Spagetti (Noodle Muadil) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Bir paket spagetti
Yarım tavuk
5 bardak su
Tuz
Karabiber
İsteğe bağlı olarak orta haşlanmış yumurta
Tavuklu Sulu Spagetti (Noodle Muadil) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuğu (kanat ya da but olursa daha güzel olur) önceden bol yağ ve sarımsakla kızartın.
Hazırladığımız tavuğu parçalara ayırıyoruz çok ufak ditmeyin .
Sonrasında yağıyla beraber tenceremize alıp 5 bardak su ekliyoruz, suyun kaynamasını beklemeden spagetti de ekliyoruz tenceremize orta ateşte haşlıyoruz.
Biraz kaynadıktan sonra spagettiler birbirine yapışmasın çatalla karıştırıyoruz ve tuz ile karabiberi ekliyoruz ( damak tadınıza göre ayarlayın. )
Spagettiler piştikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Not: Yumurta koymasanız da olur ramen havası katmak için bazen koyuyorum,bu şekilde de yiyebilirsiniz ben bu sefer yumurtasız yaptım.
Tavuklu Sulu Spagetti (Noodle Muadil) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı