AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu)

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu) Tanımı İçin Malzemeler
1 adet patates
1 adet havuç
1 çay bardağı şehriye
Sarımsak
3 su bardağı su
Tavuk göğsü
Tuz
Karabiber
2 kaşık un
2 yemek kaşığı limon suyu

Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patates ve havucu rendeleyelim tencereye alalım kavuralım üzerine sarımsak rendeleyelim.
Şehriyeyi ekleyip, 2 dakika kavurup, suyu ekleyelim ve pişmeye bırakalım.
Bir kapta az suyla açtığımız un ve limon suyunu tencereye ekleyelim.
Bir tencerede haşladığımız tavuğu küçük küçük didikleyip, ekleyelim suyundan ekleyip, 10 dakika kısık ateşte pişirelim.
Tavuklu Şehriye Çorbası (Patates Ve Havuçlu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst