Tavuklu Zerzevat Püresi Tanımı İçin Gereçler
30 gram tavuk göğsü(robotta çektirilmiş)
1-2 kol brokoli
1 orta uzunluk kabak
1/3 havuç
Yarım kereviz
1 avuç ıspanak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tavuklu Zerzevat Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
30 gram tavuk etini buharda pişirdim.
Sebzelerimi doğrayıp küçük bir tencere de pişirdim.
Buharda pişirdiğim tavuk etini ekledim.
Sonra blenderdan geçirdim.
Üzerine zeytinyağı ekledim.
Küçük kavanozlara doldurdum. Afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
30 gram tavuk göğsü(robotta çektirilmiş)
1-2 kol brokoli
1 orta uzunluk kabak
1/3 havuç
Yarım kereviz
1 avuç ıspanak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tavuklu Zerzevat Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
30 gram tavuk etini buharda pişirdim.
Sebzelerimi doğrayıp küçük bir tencere de pişirdim.
Buharda pişirdiğim tavuk etini ekledim.
Sonra blenderdan geçirdim.
Üzerine zeytinyağı ekledim.
Küçük kavanozlara doldurdum. Afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı