Tavuklu Noodle

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuklu Noodle Tanımı İçin Materyaller
2 adet havuç
2 adet kapya biber
2 adet sarımsak
3 -4 kol taze soğan (sapları atmayın)
300-350 gram tavuk ben ızgara kullandım göğüs kuru oluyor çünkü)
3 – 4 yemek kaşığı suyu süzülmüş meksika fasulyesi
1 paket noodle
2 yemek kaşığı sirke
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım yahut 1 çay bardağı soya sosu zevkinize kalmış
Karabiber

Tavuklu Noodle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk ve tüm sebzelerimizi jülyen doğrayalım.
Isıtılmış tencereye tavukları alalım suyunu salıp çekince 2 yemek kaşığı yağ ekleyip sarımsak soğan (sap kısımları ayıralım tencereye atmayalım)
Havuç biberleri ekleyelim.
2 yemek kaşığı sirke ekleyip kavurmaya devam edelim, 1 çay kaşığı karabiberi ekleyelim.
Bu ortada farklı tencerede noodle haşlarken denetim edelim ki lapa olmasın)
Pişmeye yakın meksika fasulyesi ve soya sosunu ekleyelim.
Bir iki tıp karıştırdıktan sonra tencerenin altını kapatalım.
Noodlen süzdükten sonra tavuklu iç malzememizle karıştıralım.
Tabağa servis ederken 3-4 adet soğan sapı koyalım afiyet olsun.
 
Geri
Üst