- Konu Yazar
- #1
Tavuklu Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler
2 paket kültür mantarı
2 adet yemeklik doğranmış tavuk pirzola (Tavuk göğsüde olur )
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
2 adet orta uzunluk domates
1 yemek kaşığı karışık salça
Bir ölçü zeytinyağı yada sıvı yağ
Karabiber
Tuz
Kimyon
Tavuklu Mantar Sote Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak küçük doğranmış tavukları tencerede kendi suyuyla pişirelim.
Suyunu çekince zeytinyağını ekleyelim.
Akabinde soğan ve biberi ekleyip solana kadar kavuralım.
Üzerine küçük doğradığımız domatesleri ekleyelim.
Salçamızı da ekleyip karıştıralım.
5 dakika kendi halinde pişmeye bırakalım.
Daha sonra mantarları ve baharatları ekleyelim.
1 su bardağı kadarda sıcak suyu ekleyelim ve pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.
2 paket kültür mantarı
2 adet yemeklik doğranmış tavuk pirzola (Tavuk göğsüde olur )
1 adet soğan
2 adet yeşil biber
2 adet orta uzunluk domates
1 yemek kaşığı karışık salça
Bir ölçü zeytinyağı yada sıvı yağ
Karabiber
Tuz
Kimyon
Tavuklu Mantar Sote Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak küçük doğranmış tavukları tencerede kendi suyuyla pişirelim.
Suyunu çekince zeytinyağını ekleyelim.
Akabinde soğan ve biberi ekleyip solana kadar kavuralım.
Üzerine küçük doğradığımız domatesleri ekleyelim.
Salçamızı da ekleyip karıştıralım.
5 dakika kendi halinde pişmeye bırakalım.
Daha sonra mantarları ve baharatları ekleyelim.
1 su bardağı kadarda sıcak suyu ekleyelim ve pişmeye bırakalım. Afiyet olsun.