Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı İçin Gereçler
️3 adet tavuk göğsü
️500 gr makarna
️3 adet patates (Küçük doğranmış)
️3 adet havuç (İnce rendelenmiş)
️4 adet yeşil soğan (Küçük doğranmış)
️3 adet zerzevat bulyon
️Biraz ince doğranmış maydanoz
️1,5-2 litre su
️4 yemek kaşığı zeytinyağ
Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğüslerini 2 litre su içinde kaynatıyorsunuz.
Başka bir tencerede makarnayı haşlıyorsunuz.
Tavuk suyunu farklı bir kaba koyup,tavukları ellerinizle ince doğruyorsunuz.
Tencerede ufak doğranmış soğanımızı,patatesimizi ve havucumuzu zeytinyağ ile kavuruyorsunuz.
Tavuk etlerini ekleyip bütün gereçleri güzelcene kavuruyorsunuz.
2 litre tavuk suyunu ekledikten sonra 3 zerzevat bulyonumuz ile tadlandırıyoruz.
En son kaynamış makarnayı koyup kısık ateşte 15 dak. Kaynatıyorsunuz.
Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
️3 adet tavuk göğsü
️500 gr makarna
️3 adet patates (Küçük doğranmış)
️3 adet havuç (İnce rendelenmiş)
️4 adet yeşil soğan (Küçük doğranmış)
️3 adet zerzevat bulyon
️Biraz ince doğranmış maydanoz
️1,5-2 litre su
️4 yemek kaşığı zeytinyağ
Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğüslerini 2 litre su içinde kaynatıyorsunuz.
Başka bir tencerede makarnayı haşlıyorsunuz.
Tavuk suyunu farklı bir kaba koyup,tavukları ellerinizle ince doğruyorsunuz.
Tencerede ufak doğranmış soğanımızı,patatesimizi ve havucumuzu zeytinyağ ile kavuruyorsunuz.
Tavuk etlerini ekleyip bütün gereçleri güzelcene kavuruyorsunuz.
2 litre tavuk suyunu ekledikten sonra 3 zerzevat bulyonumuz ile tadlandırıyoruz.
En son kaynamış makarnayı koyup kısık ateşte 15 dak. Kaynatıyorsunuz.
Tavuklu Makarna Haşlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı