Tavuklu Körili Erişte Tanımı İçin Materyaller
3 avuç erişte
Yarım paket tavuk göğsü
2 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 paket krema
Haşlamak İçin
Su
Tavuklu Körili Erişte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Erişteyi tuzlu suda haşlayıp süzelim. Tavukları küp küp doğrayalım.
Tavada yağı ısıtalım içine tavukları atıp tavuklar suyunu çekip uygunca pişene kadar pişirelim.
Kremayı ekleyip ocağın altını kısalım kremanın yanmaması için düzgünce kısalım, bir kaç dakika pişirelim.
Köri, karabiber ve tuzunu da atıp karıştırdıktan sonra erişteyle buluşturalım.
Yeterlice harmanlayalım. Afiyet olsun
3 avuç erişte
Yarım paket tavuk göğsü
2 tatlı kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 paket krema
Haşlamak İçin
Su
Tavuklu Körili Erişte Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Erişteyi tuzlu suda haşlayıp süzelim. Tavukları küp küp doğrayalım.
Tavada yağı ısıtalım içine tavukları atıp tavuklar suyunu çekip uygunca pişene kadar pişirelim.
Kremayı ekleyip ocağın altını kısalım kremanın yanmaması için düzgünce kısalım, bir kaç dakika pişirelim.
Köri, karabiber ve tuzunu da atıp karıştırdıktan sonra erişteyle buluşturalım.
Yeterlice harmanlayalım. Afiyet olsun