AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuklu Çökertme Kebabı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo patates
1 tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Sosu için;
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı salça
Tuz karabiber pul biber kekik
Kızartma için sıvı yağ

Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Patatesleri kibrit çöpü boyutunda dilimleyelim patates üzerinde nişasta kalmayacak formda bol su ile yıkayalım, patatesleri kuruttuktan sonra kızartalım.
Diğer yanda tavuk göğsünü jülyen biçiminde doğrayıp pişirelim.
Sosu için; bir tavada sıvı yağda sarımsağı kızartalım. Üzerine salça ekleyip, üzerine baharatları ekleyip, salçayı kızartalım, üzerine salçayı açmak için su yaklaşık yarım çay bardağı su ekleyelim 5 dakika kısık ateşte sos bütünleşene kadar kaynatalım.
Şimdi en hoş yerine geliyoruz
Önce patatesleri en alta diziyoruz üzerine yoğurt yoğurt üzerine tavuklar ve lezzete lezzet katan sosunu da etlerin üzerine gezdiriyoruz hepsi bu kadar. Hepinize afiyet olsun
Tavuklu Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst