AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavuklu Bulgur Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler
4-5 tavuk budu
1, 5 bardak bulgur
3 bardak tavuk suyu
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, kırmızı tatlı tozbiberi

Tavuklu Bulgur Pilavı Tanımı Yapılışı

Tavuk butlarını pişene kadar suyun içinde kaynatıyorsunuz.
Kaynadıktan sonra etlerini kemiğinden ayırıp farklı bir tavada yağda ve tatlı toz bibere ile kavuruyorsunuz.
Bulgur pilavı için bir tencerede yağı eritiyorsunuz.
Yağın içine 1, 5 su bardağı bulguru ekliyorsunuz ve yağ ile kavuruyorsunuz.
3 bardak tavuk suyu ekleyip kısık ateşte 12 dakika kaynatıyorsunuz.
Pilavımız çektikten sonra, kavurmuş olduğunuz Tavuk erlerine bir tabakta üstüne servis ediyorsunuz.
 
Geri
Üst