Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tanımı İçin Materyaller
1,5 su bardağı arpa şehriye
300 gram doğranmış tavuk göğsü
Sıvıyağ
4 bardak su
2 yemek kaşığı salça
Tuz

Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı Tanımı Yapılışı

Tenceremize yağ koyup arpa şehriyeleri renkleri dönene kadar uygunca kavuruyoruz.
Salça ve çiğ olan tavuk göğsünü kavrulan arpa şehriyelerin içerisine koyup karıştırıyoruz.
Tuz ve suyumuzu ekleyip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Dinlendiği vakit daha hoş oluyor.
 
Geri
Üst