SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
1,5 kilo tavuk göğsü
Toz kırmızı biber
3 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Tuz
3 tane mor soğan
1 bağ maydanoz
3 tane domates
8 tane lavaş
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar minik minik doğranır wok tava yahut tencereye alınır.
Üzerine 2 su bardağı su koyup suyu çekilene kadar pişirilir.
Tereyağ zeytin yağı ve toz kırmızı biber koyup 10 dk daha pişiriyoruz.
Soğanları julyen kesip maydanozu kesip birlikte harmanlıyoruz.
Domatesi de küp küp kesip koyuyoruz.
Lavaşı serip üzerine tek tek yayıp sarıyoruz.
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 kilo tavuk göğsü
Toz kırmızı biber
3 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Tuz
3 tane mor soğan
1 bağ maydanoz
3 tane domates
8 tane lavaş
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar minik minik doğranır wok tava yahut tencereye alınır.
Üzerine 2 su bardağı su koyup suyu çekilene kadar pişirilir.
Tereyağ zeytin yağı ve toz kırmızı biber koyup 10 dk daha pişiriyoruz.
Soğanları julyen kesip maydanozu kesip birlikte harmanlıyoruz.
Domatesi de küp küp kesip koyuyoruz.
Lavaşı serip üzerine tek tek yayıp sarıyoruz.
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı