Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuk Tantuni

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
1 kg tavuk but eti minik doğranmış
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Ekmek ya da lavaş
Sıvı yağ
Söğüş için;
Domates
Soğan
Biber

Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları sıvı yağ ile birlikte tavaya alıyoruz.
Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Ardından suyunu çeken tavuklarımıza baharatları ekliyoruz ve kavuruyoruz.
Ayrı bir yerde domates, biber ,soğanı doğruyoruz.
Ben ekmek tercih ettim lakin siz lavaş kullanabilirisiniz .
Önce tavuk tantunimizi ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz .
Üzerine hazırladığımız söğüşü ekliyoruz ve acı severseniz bul biber serpip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst