SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
1 kg tavuk but eti minik doğranmış
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Ekmek ya da lavaş
Sıvı yağ
Söğüş için;
Domates
Soğan
Biber
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları sıvı yağ ile birlikte tavaya alıyoruz.
Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Ardından suyunu çeken tavuklarımıza baharatları ekliyoruz ve kavuruyoruz.
Ayrı bir yerde domates, biber ,soğanı doğruyoruz.
Ben ekmek tercih ettim lakin siz lavaş kullanabilirisiniz .
Önce tavuk tantunimizi ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz .
Üzerine hazırladığımız söğüşü ekliyoruz ve acı severseniz bul biber serpip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg tavuk but eti minik doğranmış
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
Ekmek ya da lavaş
Sıvı yağ
Söğüş için;
Domates
Soğan
Biber
Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları sıvı yağ ile birlikte tavaya alıyoruz.
Suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
Ardından suyunu çeken tavuklarımıza baharatları ekliyoruz ve kavuruyoruz.
Ayrı bir yerde domates, biber ,soğanı doğruyoruz.
Ben ekmek tercih ettim lakin siz lavaş kullanabilirisiniz .
Önce tavuk tantunimizi ekmeğin ortasına yerleştiriyoruz .
Üzerine hazırladığımız söğüşü ekliyoruz ve acı severseniz bul biber serpip servis edebilirsiniz afiyet şifa olsun
Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı