SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı İçin Malzemeler
4 adet baget
1-1.5 litre su
1 adet soğan
50 gram kereviz
50 gram pancar
1 kahve fincanı tel şehriye
1 çay kaşığı taze zencefil
Terbiyesi için;
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 tepeleme un
Ekşi sevenler yarım limon( ben limon ek ettim)
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
4 baget 1-1. 5 lt suda haşlıyoruz.
1 soğanı karamelize kavurup, haşlanan tavuk suyunu süzerek üzerine ek ediyoruz.
Bagetlerimizi soğuyunca didikliyoruz.
Yaklaşık 50 gram kereviz ve pancarı icerisine rendeliyoruz( 1 er avuçta olur).
Taze zencefil 1 tatlı kaşığı kadar rendeleyip 1 kahve fincanı şehriyemizi de ek edip pişiriyoruz.Yaklaşık 10 -15 dk.
Bir kasede 1 su bardağı yoğurt, 1 tepeleme un ve 3 diş sarımsak rendesiyle terbiyemizi hazırlayıp kaynayan çorbanın suyunu ılıştırarak terbiyemizi ek ediyoruz.
Didilediğimiz bagetlerimizi, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı zerdeçalımızı da ekleyip, 1 taşım kaynaması kâfi.
Kereviz yapraklarımızla süsleyip, karabiber ve pul biber ile taçlandırıp afiyetle içiyoruz
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 adet baget
1-1.5 litre su
1 adet soğan
50 gram kereviz
50 gram pancar
1 kahve fincanı tel şehriye
1 çay kaşığı taze zencefil
Terbiyesi için;
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
1 tepeleme un
Ekşi sevenler yarım limon( ben limon ek ettim)
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
4 baget 1-1. 5 lt suda haşlıyoruz.
1 soğanı karamelize kavurup, haşlanan tavuk suyunu süzerek üzerine ek ediyoruz.
Bagetlerimizi soğuyunca didikliyoruz.
Yaklaşık 50 gram kereviz ve pancarı icerisine rendeliyoruz( 1 er avuçta olur).
Taze zencefil 1 tatlı kaşığı kadar rendeleyip 1 kahve fincanı şehriyemizi de ek edip pişiriyoruz.Yaklaşık 10 -15 dk.
Bir kasede 1 su bardağı yoğurt, 1 tepeleme un ve 3 diş sarımsak rendesiyle terbiyemizi hazırlayıp kaynayan çorbanın suyunu ılıştırarak terbiyemizi ek ediyoruz.
Didilediğimiz bagetlerimizi, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı zerdeçalımızı da ekleyip, 1 taşım kaynaması kâfi.
Kereviz yapraklarımızla süsleyip, karabiber ve pul biber ile taçlandırıp afiyetle içiyoruz
Tavuk Suyuna Pancar Kereviz Zencefil Tanımı Fotoğraflı Yapılışı