Tavuk Sote

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kg tavuk göğsü
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı salça
2 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 adet domates
Karabiber
Pul biber
Kekik
Tuz

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları kuş başı doğrayın.
Soğanı küp küp öbür materyalleri de ister julyen ister küp küp doğrayalım.
İlk evvel tavukları kısık ateşte kavurun.
Suyunu biraz çektikten sonra soğanı ve sarımsağı ekleyelim.
2- 3 dk kavurduktan sonra biberi ekleyelim.
Biberlerde sotelenince domatesi salçayı baharatları ekleyelim.
1 su bardağı suyu da ekleyelim, pişmeye bırakalım, suyu az olursa biraz daha ekleyebilirsiniz.
Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst