- Konu Yazar
- #1
Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
800 gram tavuk göğsü
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet yeşil biber
1 adet orta uzunluk soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kay kaşığı karabiber
Tuz
Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Saçta yapacaksanız öncelikle sıvı yağımızdan az ölçü saça dökelim, küp küp doğranmış tavuklarımızı atalım, suyunu çekene kadar pişirelim.
Suyunu çeken tavuklara soğan ve julyen doğranmış biberleri ekleyin kalan sıvı yağı da dökelim.
Soğan ve biberlerde kavrulunca baharatları ekleyin.
5 dakika kısık ateşte sotelendikten sonra tavuklarımız hazır. Afiyet şifa olsun
Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
800 gram tavuk göğsü
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet yeşil biber
1 adet orta uzunluk soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kay kaşığı karabiber
Tuz
Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Saçta yapacaksanız öncelikle sıvı yağımızdan az ölçü saça dökelim, küp küp doğranmış tavuklarımızı atalım, suyunu çekene kadar pişirelim.
Suyunu çeken tavuklara soğan ve julyen doğranmış biberleri ekleyin kalan sıvı yağı da dökelim.
Soğan ve biberlerde kavrulunca baharatları ekleyin.
5 dakika kısık ateşte sotelendikten sonra tavuklarımız hazır. Afiyet şifa olsun
Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı