Tavuk Şiş Tanımı İçin Malzemeler
2 tavuk göğsü
5 tane yeşil kapya biber
10 tane çeri domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
Çay bardağı sıvı yağ
Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce tavuk göğsünü küp küp kesiyoruz.
Domates ve biberlerimizi doğruyoruz.
Derin bir kaba alınır.
Yağımızı pul biber karabiber tuzumuzu güzelce harmanlıyoruz ve şişlere koyup fırına atıyoruz.
Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tavuk göğsü
5 tane yeşil kapya biber
10 tane çeri domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
Çay bardağı sıvı yağ
Tavuk Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce tavuk göğsünü küp küp kesiyoruz.
Domates ve biberlerimizi doğruyoruz.
Derin bir kaba alınır.
Yağımızı pul biber karabiber tuzumuzu güzelce harmanlıyoruz ve şişlere koyup fırına atıyoruz.
Tavuk Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı