- Konu Yazar
- #1
Tavuk Şinitzel Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
1 tane yumurta
4 yemek kaşığı su
1 su bardağı galeta un
1 çay bardağı un
Sıvı yağ
Terbiyesi için;
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı karabiber
1 diş sarımsak
Tuz
Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü kasapta şinitzellik yaptırdım.
Süt, karabiber ,sarımsak ve tuzu karıştırıp birkaç saat beklettim.
Yumurtayı kırıp su ile karıştırdım .
Önce una ,sonra yumurtaya, daha sonrada galeta ununa batırıp orta ateşte kızarttım.
Pilav ve fırında patates soğan ile servis yaptım, afiyet şifa olsun herkese inşaallah.
Tavuk Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet tavuk göğsü
1 tane yumurta
4 yemek kaşığı su
1 su bardağı galeta un
1 çay bardağı un
Sıvı yağ
Terbiyesi için;
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı karabiber
1 diş sarımsak
Tuz
Tavuk Şinitzel Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğsünü kasapta şinitzellik yaptırdım.
Süt, karabiber ,sarımsak ve tuzu karıştırıp birkaç saat beklettim.
Yumurtayı kırıp su ile karıştırdım .
Önce una ,sonra yumurtaya, daha sonrada galeta ununa batırıp orta ateşte kızarttım.
Pilav ve fırında patates soğan ile servis yaptım, afiyet şifa olsun herkese inşaallah.
Tavuk Şinitzel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı