AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuk Kızartma

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuk Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
1 bütün tavuk
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı beş türlü baharat
1 tatlı kaşığı mesken toz biber
1 çay kaşığından az kekik

Tavuk Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün tavuğumuzu temizleyin.
Derin tencereye tavuğumuzu alıp üzerini geçecek kadar suda haşlayın. (haşlanan suyu bulgur pilavı için kullandım. ).
Haşlanan tavuğu kemiklerinden ayırıp elle küçük kesimlere ayırın.
Baharatları ve salçayı ekleyip soteleyin.
Basık tencerede yada tavada yağda tahta kaşık yardımı ile kızartalım.
Karıştırma halimiz birbirinden ayırma halinde olacaktır.
Kızarıp tel tel ayrılan tavuğumuz hazır. Afiyet olsun.
Tavuk Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst