Tavuk Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
1 parçalanmış tüm tavuk
Biraz su
Tuz
Toz biber
4-5 yemek kaşığı yağ (Az gelirse göz kararı ekleyin yağ)
Tavuk Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar yeterlice yıkanıp tencereye alınır, üzerini 1 yahut 2 parmak geçecek kadar su eklenir.
Kapağı kapalı formda yeterlice suyunu çekene kadar pişirilir.
15 dakika kapak kapalı kalsın sonra geri açın kapağı.
Suyunu çekince toz biberi ve sıvı yağı ekleyip 1 – 2 dakika daha kavurun ve mükemmel lezzet hazır Deneyeceklere afiyet olsun
Tavuk Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 parçalanmış tüm tavuk
Biraz su
Tuz
Toz biber
4-5 yemek kaşığı yağ (Az gelirse göz kararı ekleyin yağ)
Tavuk Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar yeterlice yıkanıp tencereye alınır, üzerini 1 yahut 2 parmak geçecek kadar su eklenir.
Kapağı kapalı formda yeterlice suyunu çekene kadar pişirilir.
15 dakika kapak kapalı kalsın sonra geri açın kapağı.
Suyunu çekince toz biberi ve sıvı yağı ekleyip 1 – 2 dakika daha kavurun ve mükemmel lezzet hazır Deneyeceklere afiyet olsun
Tavuk Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı