AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavuk Kanatları Yanında Sebze Kavurması

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tavuk Kanatları Yanında Zerzevat Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
️1 kg tavuk kanadı
️Tavuk sosu:
️100 gr yoğurt
️1 yemek kaşığı domates salçası
️1 tatlı kaşığı tavuk baharatı
️Sebzeler:
️1 bütün brokoli
️300 gram mantar
️2 adet soğan
️2 diş sarımsak
️1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber

Tavuk Kanatları Yanında Zerzevat Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk kanatları yıkayın.
Yoğurdu,salçayı ve tavuk baharatını bir kaba koyun ve kanatların üstüne sürün.
200 derecede fırında 1 saat pişirin.
Brokolileri yıkayın ve kaynar suda yaklaşık 15 dak. Kaynatın.
Bir tavada küçük doğranmış soğanı ve sarımsağı kavurun.
Kaynamış brokoliyi soğanlara ekleyin. Hepsini uygunca kavurun.
Son olarak küçük doğranmış mantarları ekleyin,tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Tavuk Kanatları Yanında Zerzevat Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst