Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuk Kalamar

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
750 gram kadar tavuk göğsü
Sos materyalleri:
1 adet yumurta
1 şişe maden suyu
5 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karbonat

Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğüs etini jülyen doğrayalım.
Sos gereçlerini derin bir kapta güzelce çırpalım. Ve doğradığınız tavukları karışıma ek edip karıştıralım.
Kabın üzerini streç ile kapatalım 2 saat dolapta dinlendirelim.
Dinlenen tavukları sostan alıp kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartalım.Çıtır çıtır tavuklarımız servise hazır.Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst