Tavuk Kalamar

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
250-300 gram tavuk göğüs
Yarım soda
2,5 yemek kaşığı un
1 diş sarımsak
1 yumurta
Yarım çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber

Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar uzunlamasına doğranır. Bütün materyaller uygun bir kapta karıştırılır.
Tavukları da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra streçlenip 15 dakika dolapta bekletilir.
Daha sonra kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartılır.
Tavuk kalamarlar servise hazır. Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst