SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
250-300 gram tavuk göğüs
Yarım soda
2,5 yemek kaşığı un
1 diş sarımsak
1 yumurta
Yarım çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar uzunlamasına doğranır. Bütün materyaller uygun bir kapta karıştırılır.
Tavukları da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra streçlenip 15 dakika dolapta bekletilir.
Daha sonra kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartılır.
Tavuk kalamarlar servise hazır. Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250-300 gram tavuk göğüs
Yarım soda
2,5 yemek kaşığı un
1 diş sarımsak
1 yumurta
Yarım çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar uzunlamasına doğranır. Bütün materyaller uygun bir kapta karıştırılır.
Tavukları da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra streçlenip 15 dakika dolapta bekletilir.
Daha sonra kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartılır.
Tavuk kalamarlar servise hazır. Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı