SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo tavuk göğsü
4 adet biber
4 adet patates
1 çiçek karnabahar ( küçük uzunluk )
6 adet arpacık soğan
Tuz
İstege nazaran baharat
Yağ ( yarim çay bardağı )
Galeta unu 1 çay bardağı
1 adet yumurta
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk ğöğüsünü bir tencere alıp az suda haşlayarak kapağını kapatıp suyunu çekince kızartalım.
Daha sonra öbür materyalleri dilimleyip tavada kızartalım.
Kızarttığımız zerzevatları büyük bir tepsi yada servis tabağına dizelim.
Daha sonra karnabaharı dilimleyip farklı tencerede haşlayıp süzelim.
Haşlanan karnabaharları yumurtaya bulayıp galeta ununa bastırıp tavada kızartalım.
Daha sonra kızarttığımız bütün materyalleri tepside yahut tabakta servis edelim afiyet olsun.
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo tavuk göğsü
4 adet biber
4 adet patates
1 çiçek karnabahar ( küçük uzunluk )
6 adet arpacık soğan
Tuz
İstege nazaran baharat
Yağ ( yarim çay bardağı )
Galeta unu 1 çay bardağı
1 adet yumurta
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk ğöğüsünü bir tencere alıp az suda haşlayarak kapağını kapatıp suyunu çekince kızartalım.
Daha sonra öbür materyalleri dilimleyip tavada kızartalım.
Kızarttığımız zerzevatları büyük bir tepsi yada servis tabağına dizelim.
Daha sonra karnabaharı dilimleyip farklı tencerede haşlayıp süzelim.
Haşlanan karnabaharları yumurtaya bulayıp galeta ununa bastırıp tavada kızartalım.
Daha sonra kızarttığımız bütün materyalleri tepside yahut tabakta servis edelim afiyet olsun.
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı