Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo tavuk göğsü
4 adet biber
4 adet patates
1 çiçek karnabahar ( küçük uzunluk )
6 adet arpacık soğan
Tuz
İstege nazaran baharat
Yağ ( yarim çay bardağı )
Galeta unu 1 çay bardağı
1 adet yumurta

Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk ğöğüsünü bir tencere alıp az suda haşlayarak kapağını kapatıp suyunu çekince kızartalım.
Daha sonra öbür materyalleri dilimleyip tavada kızartalım.
Kızarttığımız zerzevatları büyük bir tepsi yada servis tabağına dizelim.
Daha sonra karnabaharı dilimleyip farklı tencerede haşlayıp süzelim.
Haşlanan karnabaharları yumurtaya bulayıp galeta ununa bastırıp tavada kızartalım.
Daha sonra kızarttığımız bütün materyalleri tepside yahut tabakta servis edelim afiyet olsun.
Tavuk Göğsüyle Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst