Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
125 gram margarin
3 fincan un
3 fincan şeker
1 lt süt
1 adet damla sakızlı sakız (meyvelide kullanılabilir)
1 adet vanilya
Arası için;
Muz
Üzeri için;
Bisküvi
Tarçın
Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce margarin ve unu biraz kavuruyoruz, ardından diğer malzemeleri ilave ediyoruz.
Kaynamaya başlamadan blenderdan geçiriyoruz pürüzsüz bir hal alınca karıştırarak kaynatmaya devam ediyoruz ( buradaki amaç kaynamadan unun topak topak kalmaması için)
İyice kaynadıktan sonra ıslattığımız borcama döküyoruz.
4-5 saat dinlendiriyoruz, servis edeceğimiz zaman ince uzun dilimleyip arasına muzu katıp sarıyoruz ve iyice ufaladığımız bisküvilere buluyoruz.
Üzerine tarçın serpip servis ediyoruz.
afiyet olsun
Tavuk Göğsü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
125 gram margarin
3 fincan un
3 fincan şeker
1 lt süt
1 adet damla sakızlı sakız (meyvelide kullanılabilir)
1 adet vanilya
Arası için;
Muz
Üzeri için;
Bisküvi
Tarçın
Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce margarin ve unu biraz kavuruyoruz, ardından diğer malzemeleri ilave ediyoruz.
Kaynamaya başlamadan blenderdan geçiriyoruz pürüzsüz bir hal alınca karıştırarak kaynatmaya devam ediyoruz ( buradaki amaç kaynamadan unun topak topak kalmaması için)
İyice kaynadıktan sonra ıslattığımız borcama döküyoruz.
4-5 saat dinlendiriyoruz, servis edeceğimiz zaman ince uzun dilimleyip arasına muzu katıp sarıyoruz ve iyice ufaladığımız bisküvilere buluyoruz.
Üzerine tarçın serpip servis ediyoruz.
afiyet olsun
Tavuk Göğsü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı