SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tavuk Göğsü Tanımı Lezzetliyle Damaklarda İz Bırakan İçin Malzemeler
1 litre süt
125 gram tereyağı
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilin
Tavuk Göğsü Tanımı Lezzetliyle Damaklarda İz Bırakan Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tenceremize sütü koyalım.
Ardından un, şeker ve vanilini ek edip ocağa alalım. Göz göz olup kapatmaya yakın olacağı vakit tereyağını da ek edip güzelce karıştıralım bu biçimde puding kıvamı aldıktan sonra altını kapatalım.
Tavuk göğsünü dilerseniz borcama dilerseniz kaselere dökebilirsiniz.
Kullanacağınız ne olursa olsun öncesinde servis tabağını hafif suyla ıslatın.
Servis sırasında yapışma olmasın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Tavuk Göğsü Tanımı Lezzetliyle Damaklarda İz Bırakan Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
125 gram tereyağı
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilin
Tavuk Göğsü Tanımı Lezzetliyle Damaklarda İz Bırakan Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tenceremize sütü koyalım.
Ardından un, şeker ve vanilini ek edip ocağa alalım. Göz göz olup kapatmaya yakın olacağı vakit tereyağını da ek edip güzelce karıştıralım bu biçimde puding kıvamı aldıktan sonra altını kapatalım.
Tavuk göğsünü dilerseniz borcama dilerseniz kaselere dökebilirsiniz.
Kullanacağınız ne olursa olsun öncesinde servis tabağını hafif suyla ıslatın.
Servis sırasında yapışma olmasın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Tavuk Göğsü Tanımı Lezzetliyle Damaklarda İz Bırakan Fotoğraflı Yapılışı