AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavuk Fajita

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tavuk Fajita Tanımı İçin Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
1 paket makarna
Marinesi için
Yarım maden suyu
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Sebzeler için
1 adet kapya biber
1 adet çarliston biber
1 adet soğan
Karabiber
Pul biber
Tuz
1.5 yemek kaşığı zeytinyağı

Tavuk Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle 1 saat evvelden tavuk göğsümüzü şeritler halinde uzun uzun kesiyoruz.
Marine gereçlerini bi kapta karıştırarak doğradığımız tavukları da marinenin içerisine ekliyoruz.
1 saat marineye bırakıyoruz.
Daha sonra sebzelerimizi ve soğanlarımızı da şeritler halinde uzun uzun doğruyoruz ve baharatlarını da ekleyip kavuruyoruz.
Daha sonra makarnamızı da haşlıyoruz ve tereyağıyla yağlıyoruz.
En son olarak marine edilen tavuklarımızı birbirine yapışmadan bir tavada kızartıyoruz.
Daha sonra zerzevat ve makarnamızın yanına servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Tavuk Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst