Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı Tanımı İçin Gereçler
1,5 kase arpa şehriye
1 kase tavuk göğsü
1 kase mısır
1 adet havuç
2 kaşık tereyağı yada sıvıyağ
Karabiber
Tuz

Tavuk Etli Arpa Şehriye Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Haşladığınız tavuk göğsünü didikleyin.
Tencereye yağı koyup erittin küp küp doğradığınız havuçları hafif kızartın (Dilerseniz tavuk ile de haşlayabilirsiniz)
Arpa şehriyeyi ekleyin rengi kızarana kadar daima karıştırın yanmasın.
Mısırı ekleyin didiklediğiniz tavuğu da ekleyin bir ölçü karabiber ve tuzda ekleyin.
Üstünü kaplayacak kadar sıcak suyu da ekleyin suyu çekene kadar pişirin. Afiyet olsun.
 
Geri
Üst