- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 265.242
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Konu Yazar
- #1
Tavuğun neresi kızartılır?
Yapması kolay olan ve lezzetine doyum olmayan tavuk kızartmasını sizler de evlerinizde deneyebilirsiniz. Tavuğu bütün kızartmak istemeyip yalnızca göğüs eti kızartmak istiyorsanız galeta ununu devreye sokmalısınız. Galeta ununa bulanmış göğüs etlerinin dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olacaktır.Yağda tavuk kızartması nasıl yapılır?
Yağda tavuk kızartması nasıl yapılır?Tavuk parçalarınızı harçla güzelce harmanladıktan sonra buzdolabında üzeri kapalı bir şekilde 15 dakika kadar dinlendirin. Tavaya yağı aktarın ve kızdırın. Ardından sosun içerisinden parçaları süzdürmeye özen göstererek tavadaki kızgın yağın içerisine aktarın. Arkalı önlü kızartın.
Unlu tavuk göğsü nasıl yapılır?
Unlu tavuk göğsü nasıl yapılır?Galeta Unlu Çıtır Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü ince uzun bir şekilde kesiyoruz.
- Ayrı ayrı tabaklara yeteri kadar un ve galeta unu koyuyoruz.
- Ayrı bir kaseye de 2 adet yumurta kırıyoruz ve tuz döküp iyice çırpın.
- Normal unun içine istediğiniz baharatları ekleyip karıştırın.
But çıtır nasıl yapılır?
Çıtır Tavuk But Tarifi Nasıl Yapılır?- Öncelikle bagetleri derin bir tencereye alalım.
- Pişen tavukları çıkarıp ve soğumaya bırakalım.
- Soğuyan bagetleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayalım.
- Dinlenen tavukları tekrar önce yumurta ardından unlu karışıma batırıp bol yağda kızartalım.
Butla ne yapabilirim?
Butla ne yapabilirim?Tavuk But Tarifleri: Yumuşacık 25 Pratik Yemek
- #1 Mangal Tadında Büyük Tavuk But.
- #3 Hakiki Tavuk Döner Tarifi (Hazır Tadında)
- #4 Tencerede Sebzeli Tavuk But.
- #5 Tavuk Kapama (Bulgur Pilavı İle)
- #6 Tavada Mangal Tadında Tavuk Şiş (Videolu)
- #7 Fırında Tavuk But.
- #8 Piliç Topkapı (Davet Sofralarına Özel)
Tavada tavuk nasıl yapılır?
Tavada tavuk nasıl yapılır?Yüksek ateşte tavayı iyice kızdırın. Tava yeterince kızdığında içine soslu tavuk etlerini koyun. Orta ateş üzerinde tavada ızgara tavukları arkalı önlü pişirin. Tavada ızgara tavuklar piştikten sonra servis tabağına alın.