Tavşantepe Metrodan Marmara Eğitim Araştırmaya Nasıl Gidilir?

zeberus

Yeni Üye
Tavşantepe Metrodan Marmara Eğitim Araştırmaya Nasıl Gidilir? Tavşantepe Metro’ya ulaşmak için İstanbul genelindeki metro hatlarını kullanabilirsiniz. Tavşantepe Metro’dan Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için ise otobüs veya taksi tercih edilebilir. Metrodan inip, hastane yakınındaki otobüs duraklarından birine giderek kolaylıkla hastaneye ulaşabilirsiniz. Taksiyle ulaşım ise daha hızlı ve konforlu bir seçenek olabilir. Tavşantepe Metro’dan Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitmek için en uygun ulaşım seçeneğini tercih ederek kolaylıkla varabilirsiniz.
İçindekiler

Tavşantepe Metro’dan Marmara Eğitim Araştırmaya Nasıl Gidilir?​

Tavşantepe Metro’dan Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidileceği birçok kişi tarafından merak edilmektedir. İşte bu konuda bilmeniz gerekenler:
Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Hastaneye Tavşantepe Metro hattını kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Metro hattı üzerindeki Tavşantepe istasyonundan inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.
Yürüyerek gitmek isterseniz, Tavşantepe Metro istasyonundan çıkış yaptıktan sonra sağa dönerek bir süre düz devam edin. Yol üzerinde hastanenin tabelalarını takip ederek yaklaşık 10-15 dakika süren bir yürüyüşle hastaneye ulaşabilirsiniz.
Toplu taşıma araçları ile gitmek isterseniz, Tavşantepe Metro istasyonundan çıkış yaptıktan sonra sol tarafta bulunan otobüs duraklarına gidin. Buradan Pendik istikametinde hizmet veren otobüslere binerek Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşabilirsiniz. Otobüs sefer saatlerini ve güzergahlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Hangi İlçede Bulunuyor?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Pendik, Anadolu Yakası’nda yer alan ve İstanbul’un en büyük ilçelerinden biridir. Hastane, Pendik ilçesine bağlı Tuzla Mahallesi’nde konumlanmıştır.

Tavşantepe Metro İstasyonu Nerede?​

Tavşantepe Metro istasyonu, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Metro istasyonu, Tavşantepe Mahallesi’nde yer almaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından metro sefer saatlerini ve güzergahını kontrol edebilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Otobüsle Nasıl Gidilir?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne otobüsle gitmek isterseniz, Tavşantepe Metro istasyonundan çıkış yaptıktan sonra sol tarafta bulunan otobüs duraklarına gidin. Pendik istikametinde hizmet veren otobüslere binerek hastaneye ulaşabilirsiniz. Otobüs sefer saatlerini ve güzergahlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Yürüyerek Nasıl Gidilir?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yürüyerek gitmek isterseniz, Tavşantepe Metro istasyonundan çıkış yaptıktan sonra sağa dönerek bir süre düz devam edin. Yol üzerinde hastanenin tabelalarını takip ederek yaklaşık 10-15 dakika süren bir yürüyüşle hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Metro Hattıyla Gidilir?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz. Tavşantepe Metro hattı üzerindeki Tavşantepe istasyonundan inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi İstasyonda İnmeliyim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz. Tavşantepe istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Durakta İnmeliyim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne toplu taşıma araçları ile gitmek isterseniz, Tavşantepe Metro istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya otobüslerle ulaşabilirsiniz. Otobüsle gitmek isterseniz, Pendik istikametinde hizmet veren otobüslere binerek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi Hangi Mahallede Bulunuyor?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul ilinin Pendik ilçesine bağlı Tuzla Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Nasıl Ulaşabilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşmak için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz. Tavşantepe Metro istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Otobüsle gitmek isterseniz, Pendik istikametinde hizmet veren otobüslere binerek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Metro İstasyonundan Ulaşabilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Tavşantepe Metro istasyonundan ulaşabilirsiniz. Tavşantepe Metro hattı üzerinde bulunan Tavşantepe istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Otobüsler Gider?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Tavşantepe Metro istasyonundan Pendik istikametinde hizmet veren otobüslerle ulaşabilirsiniz. Otobüs sefer saatlerini ve güzergahlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi İlçeden Ulaşabilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Bu nedenle, Pendik ilçesinden hastaneye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Semtten Ulaşabilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, İstanbul ilinin Pendik ilçesine bağlı Tuzla Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu nedenle, Pendik ilçesine bağlı olan herhangi bir semtten hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Şehirden Ulaşabilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin İstanbul şehrinde bulunmaktadır. İstanbul şehrine ulaşım sağladıktan sonra Pendik ilçesine giderek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Hangi Yoldan Gidebilirim?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne gitmek için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz. Tavşantepe Metro istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz. Otobüsle gitmek isterseniz, Pendik istikametinde hizmet veren otobüslere binerek hastaneye ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Metro İle Nasıl Gidilir?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Metro ile gitmek için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz. Tavşantepe istasyonunda inerek hastaneye yürüyerek veya toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Tedaviler Yapılmaktadır?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bir eğitim ve araştırma hastanesi olarak hizmet vermektedir. Bu nedenle birçok farklı branşta tedavi hizmeti sunulmaktadır. Hastanede dahiliye, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kalp ve damar cerrahisi, ortopedi gibi birçok tıbbi branşta tedaviler yapılmaktadır. Hastane bünyesinde bulunan polikliniklerden randevu alarak veya acil servis hizmetinden yararlanarak tedavi olabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Doktorlar Bulunmaktadır?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bir eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için birçok farklı tıbbi branşta doktorlar bulunmaktadır. Hastanede dahiliye, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kalp ve damar cerrahisi, ortopedi gibi birçok tıbbi branşta uzman doktorlar görev yapmaktadır. Sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir doktoru hastane randevu hattını arayarak veya hastane internet sitesi üzerinden bulabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Poliklinikler Bulunmaktadır?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde birçok farklı poliklinik bulunmaktadır. Hastanede dahiliye, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kalp ve damar cerrahisi, ortopedi gibi birçok tıbbi branşa ait poliklinikler mevcuttur. Randevu almak veya muayene olmak istediğiniz poliklinik hakkında daha detaylı bilgi almak için hastane randevu hattını arayabilirsiniz.

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Hangi Hizmetler Verilmektedir?​

Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi bir eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. Hastanede poliklinik hizmetleri, yatarak tedavi hizmetleri, ameliyat hizmetleri, acil servis hizmetleri gibi birçok farklı hizmet sunulmaktadır. Ayrıca hastane bünyesinde laboratuvar, radyoloji, diyetisyenlik gibi destek birimleri de bulunmaktadır. İhtiyaç duyduğunuz hizmete göre ilgili birimle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tavşantepe Metrodan Marmara Eğitim Araştırmaya Nasıl Gidilir?​

Tavşantepe Metrodan Marmara Eğitim Araştırmaya nasıl gidilir?
Tavşantepe Metro istasyonundan çıkıp Marmara Eğitim Araştırma yönünde ilerleyin.
Marmara Eğitim Araştırma istasyonu, Tavşantepe Metro hattının son durağıdır.
Güzergah üzerinde Marmara Eğitim Araştırma istasyonuna yönlendiren tabelalar bulunmaktadır.
Tavşantepe Metro hattı Marmara Eğitim Araştırma istasyonunda son bulur.

Marmara Eğitim Araştırma yönüne doğru ilerleyin.
Tavşantepe Metro istasyonundan Marmara Eğitim Araştırma istasyonuna doğru yürüyün.
Marmara Eğitim Araştırma istasyonuna gitmek için Tavşantepe Metro hattını kullanabilirsiniz.
Tavşantepe Metrodan Marmara Eğitim Araştırmaya ulaşmak için yönlendirmeleri takip edin.
Tavşantepe Metro hattının son durağı olan Marmara Eğitim Araştırma istasyonuna gidin.

Geri