Tavada Tavuk Göğsü Yumuşacık Tanımı İçin Materyaller
3 tane tavuk göğsü
1 çay kaşığı karbonat
Tuz
3 su bardağı su
Sosu için
1 su bardağı maden suyu
1 su bardağı un zirveli değil
Tuz
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Bulamak için
6 yemek kaşığı un
Kızartmak için
Sıvı yağ
Tavada Tavuk Göğsü Yumuşacık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel tavukları doğrayın.
Karbonat, su, tuz koyun.
Yarım saat dolapta bekletin dolaptan alın şişlere geçirin.
Sosu için materyalleri bir kapta düzgünce karıştırın.
Tavaya yağı koyun kızdırın.
Evvel una sonra sosa bulayın.
Kızgın yağda hepsini kızartın. Biraz uzun sürüyor kızartmak sabırla pişirin sıcak servis edin yumuşacık tavuk göğsü servise hazır afiyet olsun bu tanım seda ertaşa ilişkin çok sevdiğim tanımları sayfamda paylaşmak istedim
3 tane tavuk göğsü
1 çay kaşığı karbonat
Tuz
3 su bardağı su
Sosu için
1 su bardağı maden suyu
1 su bardağı un zirveli değil
Tuz
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Bulamak için
6 yemek kaşığı un
Kızartmak için
Sıvı yağ
Tavada Tavuk Göğsü Yumuşacık Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel tavukları doğrayın.
Karbonat, su, tuz koyun.
Yarım saat dolapta bekletin dolaptan alın şişlere geçirin.
Sosu için materyalleri bir kapta düzgünce karıştırın.
Tavaya yağı koyun kızdırın.
Evvel una sonra sosa bulayın.
Kızgın yağda hepsini kızartın. Biraz uzun sürüyor kızartmak sabırla pişirin sıcak servis edin yumuşacık tavuk göğsü servise hazır afiyet olsun bu tanım seda ertaşa ilişkin çok sevdiğim tanımları sayfamda paylaşmak istedim