AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavada Soslu Et

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tavada Soslu Et Tarifi İçin Malzemeler
600 gr et
Sıvı yağ
Tuz
Sosu
Etin suyu
1 çay bardağı crema
Tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı tozbiber
Yarım çay bardağı su

Tavada Soslu Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak etlerimizi yıkayalım ve suyunun süzülmesini bekliyelim.
Daha sonra kızgın yağa etlerimizi dizelim ve 1 dakika sonra altını kısarak yavaş yavaş pişmeye bırakalım yaklaşık 45- 50 dakika kısık ateşte pişirelim.
Daha sonra pişmiş etlerimizi başka bir tavaya alalım.
Kalan etin suyunla beraber sosunu yapalım ve tekrar etlerimizi sosun içerisine dizelim ve 2dakıka daha ateşde bırakalım ve altını kapatalım.
Afiyet olsun.Not. Etlerimizi kısık ateşte pişirilmesinin nedeni kendi suyunu cabuk şekilde çekmiyor böylelikle lokum gibi oluyor.
Tavada Soslu Et Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst