AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo tavuk kanat
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
2 diş rendelenmiş sarımsak
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz

Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvıyağ ,yoğurt,sarımsak,salça,tuz ve baharatları bir kaba alıp karıştıralım.
Daha sonra sosun içine kanatları ekleyip karıştıralım.
Streç folyo işe kapatıp buzdolabında iki saat dinlendirelim.
Tavayı ocakta kızdıralım tavukları tavaya alalım, birinci etapta orta daha sonra yüksek ateşte kızartalım.
Tam manasıyla mangal lezzetinde oluyor deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun.

Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst