Tavada Balık Buğulama Tarifi İçin Malzemeler
Yarım kilo levrek
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı un
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı sarımsak tozu
Yarım limon
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Tavada Balık Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce balıklar temizlenir yıkanır.
Balık tavasına az miktarda sıvı yağ konulur.
Balıklar un ve baharatlarla iyice bulanır.
Kızgın yağ içine atılır.
Balık tavasında kızarırsa daha güzel olur kapağınıda kapatınız.
Ayrıca balıklar kızarırken üzerine az limon sıkarsanız hem koku olmaz hemde lezzeti artar.
Kızaran balıkları servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Tavada Balık Buğulama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo levrek
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı un
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kara biber
1 çay kaşığı sarımsak tozu
Yarım limon
Kızartmak için;
Sıvı yağ
Tavada Balık Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk önce balıklar temizlenir yıkanır.
Balık tavasına az miktarda sıvı yağ konulur.
Balıklar un ve baharatlarla iyice bulanır.
Kızgın yağ içine atılır.
Balık tavasında kızarırsa daha güzel olur kapağınıda kapatınız.
Ayrıca balıklar kızarırken üzerine az limon sıkarsanız hem koku olmaz hemde lezzeti artar.
Kızaran balıkları servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Tavada Balık Buğulama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı