AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tatlı Tuzlu Lokmalar

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tatlı Tuzlu Lokmalar Tanımı İçin Malzemeler
70 gram (Yarım su bardağı) kayısı
Yarım su bardağı leblebi
2 yemek kaşığı ayçekirdeği

Tatlı Tuzlu Lokmalar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce leblebiyi rondoda çekin(tam un kıvamına getirmeyin hafif tanecikli olsun)
Ardından kayısıyı rondoda çekin ve ikisini elinizle birleştirip yuvarlak hal verin.
Son olarak ay çekirdeğine bulayın.
Burada bir püf noktası vereyim yuvarladığınız karışımı ya çabucak ayçekirdeğine bulayın yada hepsini bitirip biraz suya batırııp ayçekirdeğine bulayın, aksi takdirde ayçekirdekleri lokmalara yapışmaz. Afiyet olsun.
Tatlı Tuzlu Lokmalar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst