Taskebabı Tarifi İçin Malzemeler
1 kg yağsız dana kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet biber
1 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı un
1 adet defne yaprağı
1 çay bardağı yağ
1 litre su bir tatlı kaşığı tuz
2 orta boy patates
Taskebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etimizi ocağa alalım suyunu çekene kadar kavuralım.
Soğan ilave edelim.
Ardından salçasını ununu ilave edelim kavuralım.
Suyunu ilave edelim.
Defne yaprağı ilave edin karıştırın kavuralım.
Pişmeye yakın küp küp küp doğradığımız domates ve biber ilave edin bir kaç taşım kaynat ocağı kapatın.
Üzerine koymak için patatesleri küp küp doğrayın kızartın ben hafif olması için fırınladım siz isterseniz yağda kızartın. Afiyet olsun.
Taskebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 kg yağsız dana kuşbaşı
1 adet soğan
1 adet biber
1 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı un
1 adet defne yaprağı
1 çay bardağı yağ
1 litre su bir tatlı kaşığı tuz
2 orta boy patates
Taskebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etimizi ocağa alalım suyunu çekene kadar kavuralım.
Soğan ilave edelim.
Ardından salçasını ununu ilave edelim kavuralım.
Suyunu ilave edelim.
Defne yaprağı ilave edin karıştırın kavuralım.
Pişmeye yakın küp küp küp doğradığımız domates ve biber ilave edin bir kaç taşım kaynat ocağı kapatın.
Üzerine koymak için patatesleri küp küp doğrayın kızartın ben hafif olması için fırınladım siz isterseniz yağda kızartın. Afiyet olsun.
Taskebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı