AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tasinir islem fisini kim imzalar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Taşınır işlem fişini kim imzalar?​

Tutanak üç nüsha düzenlenir. Tutanak komisyon kurulmasına gerek görülmeyen hallerde taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi, komisyon kurulan hallerde komisyon üyeleri tarafından, sayım sırasında ise sayım kurulu tarafından imzalanır; harcama yetkilisi veya üst yönetici tarafından onaylanır.

Türk Telekom’a geçiş yaptım ne zaman açılır?​

Türk Telekom’da hattınızın açılma işlemleri 24 saat içinde tamamlanır.
Taşınır işlem fişini kim düzenler?
MADDE 24 – (1) Kamu idarelerince 31 inci madde hükümlerine göre bedelsiz olarak devredilen taşınırların çıkışı Taşınır İşlem Fişi düzenlenerek yapılır. Fişin bir nüshası taşınırın devredildiği idareye verilir. Devir alan idareden alınan Fiş, düzenlenen Fişin ekine bağlanır.
Taşınır kayıt kontrol yetkilisi işçi olur mu?
Taşınır KK Yetkilisi memur olmak zorunda mıdır? Evet ancak işçi veya diğer statüdeki personelin olmasında bir engel yoktur. Hizmet alımıyla istihdam edilen personel TKKY olamaz.

Türk Telekom numara taşıma ne kadar sürer?​

Türk Telekom’da hattınızın açılma işlemleri 24 saat içinde tamamlanır. Hattınız Türk Telekom’da açıldıktan sonra; size sırasıyla hattınızın sizin adınıza açıldığına dair bilgi SMSi ve tarifenizle ilgili bilgi SMSleri gelir.

Taşınır Kontrol Yetkilisi nedir?​

Taşınır kayıt yetkilisinin yapmış olduğu kayıt ve işlemler ile düzenlediği belge ve cetvellerin mevzuata ve mali tablolara uygunluğunu kontrol eden, Harcama Birimi Taşınır Mal Yönetim Hesabı Cetvelini imzalayan ve bu konularda harcama yetkilisine karşı sorumlu olan görevlidir.
Okulda taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi kimdir?
yetkilisi okul müdürleri ve harcama yetkilisi ise ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak belirlenmiştir Ortaöğretim kurumlarında ise taşınır kayıt yetkilisi okul müdür yardımcısı,harcama yetkilisi de okul müdürü olduğundan taşınır kontrol yetkilisi varsa okul bas muavini olarak belirlenmiştir.
Taşınır Sayım Kurulu kimlerden oluşur?
(2) Taşınır sayımları, harcama yetkilisince, kendisinin veya görevlendireceği bir kişinin başkanlığında taşınır kayıt ve kontrol yetkilisinin de katılımıyla, en az üç kişiden oluşturulan sayım kurulu tarafından yapılır.

Taşınır kayıt yetkilisi kaç kişi olabilir mi?​

Taşınır işlemleri yoğun olan harcama birimlerinde, örneğin; bir ilçe milli eğitim müdürü kendisine bağlı birçok ilkokul ve ortaokul bulunduğundan her bir okul için ayrı, ayrı olabileceği gibi birkaç okul için de birden fazla taşınır kayıt yetkilisi görevlendirilebilir.

Taşınır kayıt kontrol yetkilisi muayene kabul komisyonunda görev alabilir mi?​

İşin denetiminde bulunan kontrol teşkilatı üyeleri, muayene ve kabul komisyonlarında üye olarak görev alamaz.
Taşınır kayıt kontrol yetkilisi ne iş yapar?
Taşınır kayıt Kontrol Yetkilisi ne kadar maaş alır?
Buna göre, Bilgisayar İşletmeni unvanı için belirlenen yan ödeme puanın yanında 575 puan mali sorumluluk zammı almanız gerekiyor. Bu tutar da, maaş bordronuzda yan ödeme kalemine ilave edilmektedir. 575 x 0,026347: 15,15 TL taşınır kayıt kontrol yetkilisi olmanızda dolayı almaktasınız.

Geri