AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tas Kebabı

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
3
Puan
38
Yaş
36
Tas Kebabı Tanımı İçin Gereçler
1 kg tas kebaplık dana eti
5 adet köy biberi
1 baş kuru soğan
2 adet domates
2 yemek kaşığı biber salçası
3 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Pulbiber
İç yağı

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri üzerini su geçecek kadar ekleyip düdüklü tencerede 20 dk haşlayıp süzdüm.
Kuru soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurdum.
Yemeklik doğradığım biberleri ekleyip kavurmaya devam ettim.
Küp doğradığım domatesi ekleyip suyunu çekene kadar pişirdim.
Salçayı ekleyip kavurdum.
Etleri ve baharatları ekleyip bir kaç cins karıştırdım.
Haşladığım etin suyunu ekleyip ( üzerini çok az geçecek şekilde) pişirdim. Sıhhat afiyet olsun
Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst