Tartolet Tarifi İçin Malzemeler
100 gram margarin ( oda ısısında)
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı pudra şekeri
1.5-2 su bardağı un (kontrollü ekleyiniz)
Kreması için,
Pakmaya pasta kreması pişirilen
Üzeri için;
Muz ya da çilek
Tartolet Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle hamur malzemelerini bir kap içerisine alıp, yoğuralım.
Daha sonra küçük bezelere ayırıp, yağlanmış muffın kalıbına yerleştirelim.
İnce bir şekilde her yerine yayalım, ortasına çatal ile delikler açalım.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika kontrollü pişirelim.
Pastacı kremasını üstündeki tarife göre hazırlayıp koyu bir kıvam elde edelim.
İkisi de soğuduktan sonra sıkma torbasına alıp tartoletlerimizi dolduralım.
Üstünü istediğimiz şekilde süsleyelim. Afiyet olsunn .
Tartolet Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
100 gram margarin ( oda ısısında)
1 adet yumurta
Yarım çay bardağı pudra şekeri
1.5-2 su bardağı un (kontrollü ekleyiniz)
Kreması için,
Pakmaya pasta kreması pişirilen
Üzeri için;
Muz ya da çilek
Tartolet Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle hamur malzemelerini bir kap içerisine alıp, yoğuralım.
Daha sonra küçük bezelere ayırıp, yağlanmış muffın kalıbına yerleştirelim.
İnce bir şekilde her yerine yayalım, ortasına çatal ile delikler açalım.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika kontrollü pişirelim.
Pastacı kremasını üstündeki tarife göre hazırlayıp koyu bir kıvam elde edelim.
İkisi de soğuduktan sonra sıkma torbasına alıp tartoletlerimizi dolduralım.
Üstünü istediğimiz şekilde süsleyelim. Afiyet olsunn .
Tartolet Tarifi Fotoğraflı Yapılışı