AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tarkan Sevdanın Son Vuruşu şarkısı

haberci

Yeni Üye
Tarkan Sevdanın Son Vuruşu, Sevdanın Son Vuruşu şarkısı Tarkan
Aysel Gurel imzası taşıyan ve Tarkan'ın son albumunde yer alan Sevdanın Son Vuruşuisimli parca bugun saat 1700 itibariyle aynı anda tum radyo ve muzik kanallarında sevenlerine sunuldu İşte o parca
imagestarkansevdaninsonvurususarkisi5adacfb8f03b2
Sevdanın Son Vuruşu
Yureğimde zincirler kırılıyor duydun mu
Nefes nefes bu gece sevdanın son vuruşu
Sen hic boyle sevdin mi sen hic boyle oldun mu
Baş eğdim yine aşka ama bu son saygı duruşu
Seni karanlıklara bırakmak istemezdim
Anılarımı solmuş cicekle suslemezdim
Ardından acıtacak bir tek soz soylemezdim
Ben hic haketmedim ki boyle unutuluşu
Sen aşkı cicek bocek guneş bulut sanmışsın
Mevsimlerine gore uyuyup bilgisitenlarcomuyanmışsın
Sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın
Yureğimden cıkarttım attığın kor kurşunu

Tarkan'ın "Sevdanın Son Vuruşu" şarkısının güzel sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir atmosfere sahip. Tarkan'ın yürekten gelen sesiyle söylediği bu şarkı, aşkın son vuruşunu ifade ediyor ve insanın duygularını derinden etkiliyor.

Şarkının sözlerine bakacak olursak, Tarkan'ın yüreğindeki zincirlerin kırıldığını ve bu gece aşkın son vuruşunu hissettiğini anlatıyor. Birbirine olan aşkın, sevginin ve ayrılığın duygusal karışımı ile dolu bu şarkıda, geçmişe dönüp baş eğme anının geldiğini hissediyoruz. Aşkın yarattığı acıları, unutulmayı ve yeni bir başlangıcı anlatan bu şarkı, dinleyenlerde derin hisler uyandırıyor.

Tarkan'ın yine başarılı bir iş çıkardığı bu şarkı, dinleyiciler tarafından da büyük beğeni topluyor. Tarkan'ın müziği ve yorumuyla hayranlarını etkilemeye devam ettiği bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve acı dolu anlarını anlatmasıyla da dikkat çekiyor. Dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkaran bu şarkı, Tarkan ve Aysel Gurel ikilisinin emeğiyle dinleyicilere ulaşıyor.