AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tarkan Geccek kim yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tarkan Geççek kim yazdı?​

TarkanGeççek / BesteciTarkan Tevetoğlu, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1990’ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tanındı. Vikipedi

Geccek sözlerini kim yazdı?​

Söz ve müziği Tarkan’a ait olan Geççek şarkısının aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu yaptı. Hitt Yapım imzalı klip, İrfan Yıldırım tarafından yönetildi.
Beni biraz anlasana sözleri kime ait?
asil adi anlasana olan haluk levent sarkisinin nakaratindaki misra.

Cuppa sözleri kimin?​

Tarkan, onuncu stüdyo albümünü yayımlamadan önce “Cuppa” şarkısını tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sundu. Şarkının sözü ve müziği Sezen Aksu tarafından yazıldı. Şarkının düzenlemesini Ozan Çolakoğlu hazırlandı.

Tarkan’ın yeni şarkısı kime yazıldı?​

Yeni şarkısının yayınından önce YouTube’da video paylaşan Tarkan, Geççek’i neden yazdığını açıkladı. Tarkan, “Bundan bir yıl kadar önce ruh halimim hiç de iyi olmadığı bir dönemden geçtim.
Tarkan Geccek kime yazildi?
Söz ve müziği Tarkan’a ait olan Geççek şarkısının düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait. İrfan Yıldırım’ın da yönetmen koltuğunda oturduğu şarkının kimin için yazıldığı konusunda bir açıklama gelmedi.

Tarkan Geççek şarkısı neden olay oldu?​

‘Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. ‘ ‘O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı.

Tarkan Geccek sarkisini neden yazdi?​

Tarkan, şöyle devam etti: “O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek. Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm.
Kendimi esir aldım kimin şarkısı?
Haluk LeventKendimi Esir Aldım / Sanatçı

Beni biraz anlasana yabancı kim söylüyor?​

Esra Kahraman tarafından seslendirilen Beni biraz anlasana şarkısının ingilizce versiyonu Ex Love.. Severek seyredeceğiniz oldukça güzel bir parça…Daha fazla paylaşım için www.bilgihanesi.com ziyaret etmeyi unutmayın..

Cuppa ne demek TDK?​

türkçe’de, daha ziyade küçük çocuklara söylenen (bıcı bıcı gibi), atlamak anlamında sözcük, “cuppa yatak”, “cuppa deniz” vbg.
Cuppa hangi yıl?
“Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek verenlere yobaz benzetmesi yapan ve İslam karşıtı açıklamalarda bulunan şarkıcı Tarkan’ın 14 Temmuz 2016’da (darbeden bir gün önce) piyasaya sürdüğü Cuppa Cuppa şarkısının yazarı kimdir? Bu şarkının sözleri ise ne kadar manidardır?

Tarkanın şarkısı neden olay oldu?​

Şarkıda yer alan “Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek. Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek. Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman. O çiçekten günler çok yakın inan” ifadeleri ile Tarkan’ın siyasi gönderme yaptığı öne sürüldü.

Tarkan Geççek şarkısıyla ne anlatıyor?​

Megastar yeni şarkısı “Geççek” ile ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum.
Tarkan Geççek için ne dedi?
Tarkan, Merhaba, geçen hafta bugün sizlerle buluşan Geççek ve klibini sevmenize ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

Geri