Tarim Bakanligi Gida Kontrol Genel Muduru kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürü kim?​

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa BEBEK, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Veteriner Sağlık Ürünleri ve Halk Sağlığı Daire Başkanı olarak atanmış olup, halen bu görevini sürdürmektedir. 1969 yılında Kastamonu’da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü birincilikle bitirdi.

Tarım Bakanlığı Genel Müdürü kim?​

Yöneticilerimiz
Hadi Tunç nereli?
Mehmet Hadi TUNÇ, 1959 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1982 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 1985 yılında Malatya Tarım İl Müdürlüğünde Ziraat Yüksek Mühendisi ünvanıyla meslek hayatına başladı.
Bügem nedir?
Peki nedir BÜGEM? BÜGEM; Çağfen Koleji eğitim kurumlarının bugüne kadar binlerce mezunundan aldığı deneyimle hazırladığı ve okul öncesi kademesi için 4 eğitim programından oluşan ayrıcalıklı eğitim modelinin ismidir.

Mahmut yarar kim?​

Köylümüz Mahmut YARAR Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Bakanlıkta en son Atama Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. 2008 yılından itibaren bakanlığın çeşitli kademelerinde yöneticilik görevlerinde bulunan başarılı bürokrat Mahmut YARAR a yeni görevinde başarılar dileriz.

Akif Özkaldı nereli?​

1963 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, Lise öğretimini Afyonkarahisar Bolvadin Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1986 Yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu.
Ayşe Ayşin işıkgece nereli?
1968 yılında Ankara’da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında İstanbul Üniversitesinde MBA tamamladı. İş hayatına 1991-1995 yılları arasında GİMA A.Ş’de Satın Alma Asistanı olarak başladı.
Tagem nedir ne işe yarar?
tagem, yenilikçi teknolojileri (elektronik ar≥, tasarım, yazılım, hizmet sektöründe) kendi bünyesinde üreten, geliştiren teknoloji şirketidir. tagem dünyanın çeşitli yerlerindeki teknoloji üreticileri ile ürün ve bilgi alışverişinde bulunarak kendine özgü tasarımlarla yeni ürünler üretir.

Geri