Tarhana Çorbası Üretimi Tanımı İçin Gereçler
4 yemek kaşığı un tarhana (Tarhanayı kendimiz yapıyoruz her sene kendimize ait)
4 su bardağı su
1 kaşık tereyağ
Damak tadına nazaran tuz
Tarhana Çorbası İmali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağımızı tenceremize koyup kısık ateşte erimesini bekliyoruz.
Yağımız eridiğinde 4 kaşık tarhanamızı ekliyoruz ve yağ ile karıştırıyoruz.
Akabinde 4 su bardağı suyumuzu ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Kıvamı olana kadar ve kaynayana kadar.
Kaynadıktan sonra çorbamız hazır. Afiyet olsun
4 yemek kaşığı un tarhana (Tarhanayı kendimiz yapıyoruz her sene kendimize ait)
4 su bardağı su
1 kaşık tereyağ
Damak tadına nazaran tuz
Tarhana Çorbası İmali Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağımızı tenceremize koyup kısık ateşte erimesini bekliyoruz.
Yağımız eridiğinde 4 kaşık tarhanamızı ekliyoruz ve yağ ile karıştırıyoruz.
Akabinde 4 su bardağı suyumuzu ekliyoruz ve karıştırıyoruz. Kıvamı olana kadar ve kaynayana kadar.
Kaynadıktan sonra çorbamız hazır. Afiyet olsun