TAPDK sure uzatimi 2022 nereden yapilir?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TAPDK süre uzatımı 2022 nereden yapılır?​

II- Satıcıların Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla yaptıkları süre uzatım işlem bedeli ödemesine dair dekont ve mevcut satış belgeleri ile birlikte Bakanlığımız il/ilçe Müdürlüklerine başvurması ve süre uzatım işleminin belge üzerinde gösterilmesini sağlamaları zorunludur.

TAPDK süre uzatımı nereden yapılır?​

TAPDK süre uzatımı nereden yapılır?
Süre uzatım işlemi başvuruları Bakanlığımız İl/İlçe Müdürlükleri tarafından kabul edilecektir.

TAPDK nasıl ödenir?​

TAPDK nasıl ödenir?
Tütün, Tütün Mamulü, Alkol ve Alkollü İçki Üreticileri / İthalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden ödemeler, Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçenekleri ile ulaşılan sayfadan yapılabilmektedir.

TAPDK 2022 yenileme nasıl yapılır?​

2022 YILI TAPDK SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ BAŞLADI Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi ve Süre Uzatım İşlemi” ödeme seçeneği üzerinden havale ücreti veya diğer isimler altında herhangi bir masraf ödenmeksizin belge sicil numarası beyan edilerek yatırılmalıdır.

TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?​

TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?
Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.

TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2022?​

TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2022?
2022 YILI TAPDK SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ BAŞLADI İşlem bedellerinin tahsilatı konusunda Ziraat Bankası dışında hiçbir kişi ya da kuruma yetki verilmemiş olup, ödemeler mutlak surette Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla gerçekleştirilmelidir.

TAPDK nereye yatar?​

Başkanlığımız görev alanında faaliyet gösteren firmalardan ilgili mevzuatı doğrultusunda tahsil edilmekte olan ve hali hazırda Bakanlığımız Merkez Saymanlık Müdürlüğü tahsilat hesabına yatırılmakta olan tutarların, 5 Eylül 2018 tarihinden itibaren Ziraat Bankası şube vezneleri veya internet şubesi vasıtasıyla (herhangi …

Tekel ruhsatı yenileme ne kadar 2022?​

Tekel ruhsatı yenileme ne kadar 2022?
Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belli oldu. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli yeni yılda 12 bin 925 lira olacak.

TAPDK 2022 nasıl ödenir?​

TAPDK 2022 nasıl ödenir?

Alkol ruhsatını almak için okula kaç metre olması gerek?​

(5) (Ek:RG-18/9/2013-28769) Alkollü içkilerin perakende veya açık olarak satışının yapıldığı yerler ile örgün eğitim kurumları ve dershaneler, öğrenci yurtları ve ibadethaneler arasında kapıdan kapıya en az yüz metre mesafenin bulunması zorunludur.

TAPDK süre uzatımı işlemleri ile ilgili detaylı bilgi vermek isterim:

1. TAPDK süre uzatımı nereden yapılır?
TAPDK süre uzatımı işlemleri Bakanlık İl/İlçe Müdürlükleri tarafından kabul edilmektedir. Satıcılar, Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla ödeme yaptıktan sonra dekont ve mevcut satış belgeleri ile birlikte başvuruda bulunmalı ve süre uzatım işleminin belge üzerinde gösterilmesini sağlamalıdır.

2. TAPDK nasıl ödenir?
TAPDK ödemeleri, tütün, tütün mamulü, alkol ve alkollü içki üreticileri/ithalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden yapılabilmektedir. Ödemeler bölümünden diğer ödemeler kategorisine girilerek Tob-Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçeneği ile ödeme işlemi gerçekleştirilebilir.

3. TAPDK belgesi nasıl yenilenir?
TAPDK belgesi süre uzatım işlemi ödemeleri de Ziraat Bankası internet şubesi aracılığıyla yapılmaktadır. Ödemeler bölümünden diğer ödemeler kategorisine girilerek Tob-Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi ve Süre Uzatım işlemi seçeneği seçilerek "Referans No" belirtilerek ödeme gerçekleştirilebilir.

4. TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2022?
2022 yılı TAPDK süre uzatım işlemlerinin ödemeleri, Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilmelidir. İşlem bedellerinin tahsilatı konusunda sadece Ziraat Bankası yetkilidir ve ödemeler bu kanal üzerinden yapılmalıdır.

Yukarıda belirtilen bilgiler doğrultusunda, TAPDK süre uzatımı işlemleri için gerekli adımları atabilir ve ödemelerinizi Ziraat Bankası aracılığıyla kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, ilgili Bakanlık veya Müdürlükler ile iletişime geçebilirsiniz.

Geri