TAPDK süre uzatımı 2022 nereden yapılır?
II- Satıcıların Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla yaptıkları süre uzatım işlem bedeli ödemesine dair dekont ve mevcut satış belgeleri ile birlikte Bakanlığımız il/ilçe Müdürlüklerine başvurması ve süre uzatım işleminin belge üzerinde gösterilmesini sağlamaları zorunludur.TAPDK süre uzatımı nereden yapılır?
TAPDK süre uzatımı nereden yapılır?Süre uzatım işlemi başvuruları Bakanlığımız İl/İlçe Müdürlükleri tarafından kabul edilecektir.
TAPDK nasıl ödenir?
TAPDK nasıl ödenir?Tütün, Tütün Mamulü, Alkol ve Alkollü İçki Üreticileri / İthalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden ödemeler, Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçenekleri ile ulaşılan sayfadan yapılabilmektedir.
TAPDK 2022 yenileme nasıl yapılır?
2022 YILI TAPDK SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ BAŞLADI Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi ve Süre Uzatım İşlemi” ödeme seçeneği üzerinden havale ücreti veya diğer isimler altında herhangi bir masraf ödenmeksizin belge sicil numarası beyan edilerek yatırılmalıdır.TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?
TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.
TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2022?
TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2022?2022 YILI TAPDK SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ BAŞLADI İşlem bedellerinin tahsilatı konusunda Ziraat Bankası dışında hiçbir kişi ya da kuruma yetki verilmemiş olup, ödemeler mutlak surette Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla gerçekleştirilmelidir.
TAPDK nereye yatar?
Başkanlığımız görev alanında faaliyet gösteren firmalardan ilgili mevzuatı doğrultusunda tahsil edilmekte olan ve hali hazırda Bakanlığımız Merkez Saymanlık Müdürlüğü tahsilat hesabına yatırılmakta olan tutarların, 5 Eylül 2018 tarihinden itibaren Ziraat Bankası şube vezneleri veya internet şubesi vasıtasıyla (herhangi …Tekel ruhsatı yenileme ne kadar 2022?
Tekel ruhsatı yenileme ne kadar 2022?Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belli oldu. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli yeni yılda 12 bin 925 lira olacak.