Tapdk devir olur mu?
TAPDK SATIŞ BELGESİ İZNİ DEVREDİLEBİLİR Mİ? Bu işletme sahipleri işletmelerini birinci ve ikinci derece kan hısımlarına devredebilir. Ancak devir alanlar devreden kişi ile hısım olduklarına dair resmi belgeleri ibraz etmek zorundadırlar.6487 sayılı kanun nedir?
6487 Sayılı Kanun’un 7 nci maddesi ile Gelir Vergisi Kanununun geçici 75 inci maddesinde yer alan “31/12/2013” ibaresi “31/12/2023” şeklinde değiştirilerek, AR-GE ve destek personeline yapılan ve süresi 31 Aralık 2013 de dolacak olan gelir vergisi stopaj desteğinin süresi 31 Aralık 2023’e kadar uzatılmıştır.Pakistan içki yasak mı?
Pakistan’da alkol kullanımı yasal değildir.
Paket servis alkol yasak mı?
İşletmelerin, saat 22.00-06.00 arasında yasak yokmuşçasına alkol satışı ve paket servis hizmetini rahatlıkla sürdürdüğü de anbean görüntülendi. Haftanın her günü 22.00’den 06.00’ya kadar süren yasak sırasında, birçok yerde alkol satışı yapıldığı ve ancak sınırlı sayıda işletmenin bu yasağa uyduğu belirlendi.Alkol ruhsatı nasıl devredilir?
(2) Herhangi bir ruhsat sahibinin ölmesi halinde, Ruhsat Makamı, ölenin yasal mirasçılarının veya yasal mirasçılarından herhangi birinin başvurusu üzerine, ruhsata gerekli şerhi koyarak, ruhsatı, başlangıçta verildiği süre sona erene kadar mirasçıların herhangi birine devredebilir.TAPDK yenileme nerede yapılır?
Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.
(3) (Değişik:RG-18/9/2013-28769) Öğrenci yurtları, sağlık hizmeti verilen yerler, spor müsabakası yapılan stadyum ve kapalı spor salonları, her türlü eğitim ve öğretim kurumları, kahvehane, kıraathane, pastane, bezik ve briç salonları ile akaryakıt istasyonlarında faaliyet gösteren işyerlerinde alkollü içki satış ve …
Listenin ilk sırasında;
Pakistan a gidilir mi?
Dışişleri Bakanlığı Pakistan’a seyahat edecek olan umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarımızın, mevcut vize uygulaması çerçevesinde, Pakistan’a gelmeden önce ilgili Pakistan temsilciliklerine (Büyükelçilik veya Başkonsolosluk) başvurarak vize almaları gerekmektedir.
İçki satmanın cezası ne kadar?
AKP’nin 2020 yılının ekim ayında Meclis’ten geçirdiği kanunla birlikte, saat 22:00-06.00 arasında alkollü içki satışı yasağına aykırı hareket edenlere 65 bin liradan 320 bin liraya kadar idari para cezası uygulanabiliyor. Türkiye’de 2013 yılından beri 22.00 ile 06.00 arası alkollü içki satışı yasak.Ruhsatsız alkol satışı nereye şikayet edilir?
TAPDK iletişim numarası ALO 177 ve ALO 174 olup, 7/24 hizmet vermektedir.Ruhsat devri nedir?
Ruhsat sahibinin ruhsatını tüm hak ve vecibeleriyle ruhsatını bir başkasına devir etmesi işlemidir.