TAPDK 2022 ücreti ne kadar?
Tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli 2022’de 12 bin 925 lira olacak.TAPDK 2022 nasıl ödenir?
2022 YILI TAPDK SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ BAŞLADI İşlem bedellerinin tahsilatı konusunda Ziraat Bankası dışında hiçbir kişi ya da kuruma yetki verilmemiş olup, ödemeler mutlak surette Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla gerçekleştirilmelidir.2022 Tekel Ruhsatı ne kadar?
2022 Tekel Ruhsatı ne kadar?Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin 2022 yılı bedelleri belli oldu. Buna göre, tütün mamulleri ve alkollü içkiler için toptan satış belge bedeli yeni yılda 12 bin 925 lira olacak.
2022 TAPDK süre uzatımı nasıl yapılır?
II- Satıcıların Ziraat Bankası şubeleri kanalıyla yaptıkları süre uzatım işlem bedeli ödemesine dair dekont ve mevcut satış belgeleri ile birlikte Bakanlığımız il/ilçe Müdürlüklerine başvurması ve süre uzatım işleminin belge üzerinde gösterilmesini sağlamaları zorunludur.TAPDK ne zaman yenilenir 2022?
Satış belgeleri için 31 Mart 2022 Perşembe günü mesai saati sonuna kadar süre uzatım işlemi yapılmadığı takdirde, anılan tarihten sonra ürün (tütün mamulü, alkol ve alkollü içki) satın alınması mümkün olmayacak ve satıcıların stoklarında bulunan ürünleri Nisan ayı sonuna kadar tasfiye etmeleri zorunlu olacaktır.TAPDK yenileme nerede yapılır?
TAPDK yenileme nerede yapılır?Süre uzatım işlemi ödemeleri, Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Online Yeni Satış Belgesi Ve Süre Uzatım işlemi seçeneği ile ulaşılan sayfadan “Referans No” belirtilerek yapılabilmektedir.
TAPDK vergisi nasıl ödenir?
Tütün, Tütün Mamulü, Alkol ve Alkollü İçki Üreticileri / İthalatçıları için Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden ödemeler, Ödemeler > Diğer ödemeler > Diğer kurumlar > Tob-Tütün Ve Alkol D. Bşk. (M.Tapdk) Diğer Tahsilatlar seçenekleri ile ulaşılan sayfadan yapılabilmektedir.Ziraat Bankası TAPDK ödemesi nasıl yapılır 2021?
Tekel bayi ruhsatı ne kadar?
Tekel bayi ruhsatı ne kadar?Tekel bayi açmak için 2021 yılında mevcut fiyatlar göz önüne alındığında, minimum 80 Bin TL ile 250 Bin TL arasında sermaye ayırmanız gerekiyor.
TAPDK yenileme nasıl yapılır?
TAPDK süre uzatımı nasil yapilir?
Süre uzatım işlemi; işlemin yapıldığı tarihte geçerli olan süre uzatım işlem bedelinin, Kurumun ilan ettiği banka hesabına Kurum sicil numarası beyan edilerek yatırılması suretiyle yapılır. (…) Süre uzatım işlemi belge üzerinde gösterilir.”TAPDK ne zamana ertelendi?
TAPDK ne zamana ertelendi?2021 yılı (TAPDK) Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Belgesi süresi 2 ay daha uzatılarak, 02/08/2021 (31/07/2021 tarihinin hafta sonu tatiline isabet etmesi nedeniyle) olarak yeniden belirlenmiştir.
TAPDK süre uzatımı nasıl yapılır?
TAPDK belgesi yenileme nasıl yapılır?
TAPDK süre uzatımı 2021 son gün ne zaman?
TAPDK süre uzatımı 2021 son gün ne zaman?2021 YILI SÜRE UZATIM İŞLEMLERİ 31/08/2021 TARİHİNE UZATILDI!