Tantuni Tanımı İçin Materyaller
2 kilo kıyma
1 kilo soğan
Yarım demet maydanoz
3 adet domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul bibe
1 tatlı kaşığı karabiber
Tantuni Tanımı Yapılışı
Kıymaya tava koyup suyunu çekene kadar kavuralım.
Sonra yarım bardak sıvı yağ katıp baharatlarını katıp kavuralım.
Farklı bir kapta soğanı halka halka doğrayıp maydanozu da ince kıyıp sumakta katıp karıştıralım.
Başka bir tabaktada domates doğrayalım.
Ekmek ortası kıyamayı koyalım, soğan salatasını koyalım ,domates koyalım, hazır afiyet olsun.
2 kilo kıyma
1 kilo soğan
Yarım demet maydanoz
3 adet domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul bibe
1 tatlı kaşığı karabiber
Tantuni Tanımı Yapılışı
Kıymaya tava koyup suyunu çekene kadar kavuralım.
Sonra yarım bardak sıvı yağ katıp baharatlarını katıp kavuralım.
Farklı bir kapta soğanı halka halka doğrayıp maydanozu da ince kıyıp sumakta katıp karıştıralım.
Başka bir tabaktada domates doğrayalım.
Ekmek ortası kıyamayı koyalım, soğan salatasını koyalım ,domates koyalım, hazır afiyet olsun.