SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
500 gram tavuk göğüs
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı tatlı toz kırmızı biber
Tuz
Lavaş
2-3 adet domates
1 adet soğan
Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye minik doğradığımız tavukları sıcak su ile kavuruyoruz .
Ardından bir diğer tavada sıcak su ile sıvı yağı katıp haşlanmış tavukları ekliyoruz.
Peşine kırmızı toz biber ve tuzu ekleyip güzelce kavuruyoruz.
Kavrulan tavuklarımızın sosuna lavaşlarımızı bulayıp ,içine ince kıyım soğan ,domates ve tavuklarımızı ekleyip dürüyoruz.
Afiyet olsun isteğe nazaran limon sıkarak yiyebilirsiniz
Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram tavuk göğüs
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı tatlı toz kırmızı biber
Tuz
Lavaş
2-3 adet domates
1 adet soğan
Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye minik doğradığımız tavukları sıcak su ile kavuruyoruz .
Ardından bir diğer tavada sıcak su ile sıvı yağı katıp haşlanmış tavukları ekliyoruz.
Peşine kırmızı toz biber ve tuzu ekleyip güzelce kavuruyoruz.
Kavrulan tavuklarımızın sosuna lavaşlarımızı bulayıp ,içine ince kıyım soğan ,domates ve tavuklarımızı ekleyip dürüyoruz.
Afiyet olsun isteğe nazaran limon sıkarak yiyebilirsiniz
Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı