- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Tantum pastil ne işe yarar?
ağız ve boğazda görülen ağrı ve tahrişlere bağlı, yanma, kızarıklık, şişlik hissi ve yutma güçlüğü şeklinde belirti veren şikayetlerin giderilmesinde kullanılan, şeker içermeyen boğaz pastili.Tantum Verde Pastil günde kaç kez kullanılır?
Tantum Verde ® P, günde 3 kez 1’er pastil şeklinde kullanılır.Tantum Verde fiyatı ne kadar?
TANTUM VERDE 0.045 gr 30 ml sprey 2022 YILI FİYATLARI
Bepanthene pastil ne işe yarar?
BEPANTHEN Pastil, solunum yolu enfeksiyonlarında, bademcik ameliyatlarında, diş çekiminden sonraki yaralar, aftlar, protez vurmaları gibi odontolojik rahatsızlıklarda tedaviye yardımcı olarak kullanılır.
AlchemLife Phytorelief ne işe yarar?
AlchemLife Phytorelief Pastil içerisinde zerdeçal (turmeric), zencefil ve nar kabuğu özütlerinin standardize edilmiş aktif bileşenlerini bulundurur. Phytorelief pastil, formülasyonu Avrupa Patent Ofisi tarafından onaylanmış ve İsviçre’de üretilmiş bir bitkisel pastildir.Tantum Verde kaç saatte bir kullanılır?
6-12 yaş arasındaki çocuklarda: Günde 2-6 kez 4 püskürtme şeklinde uygulanır. 6 yaşından küçük çocuklarda: Günde 2-6 kez her 4 kg/vücut ağırlığı için 1 püskürtme ile en fazla 4 püskürtme arasında değişir. Yaşlılarda kullanımı: Yaşlı hastalarda kullanımına ilişkin özel bir durum bulunmamaktadır.Tantum verde sprey ne işe yarıyor?
nedir ve ne için kullanılır? , ağız ve boğazın ağrı ve tahrişlerinin (diş eti iltihabı, ağız içi iltihabı, yutak iltihabı gibi) belirtileri önlemeye yönelik tedavisinde; ayrıca diş çekimlerinde veya diş yapısının korunmasına yönelik tedavilerde kullanılır.
Bepanthen pastil günde kaç kere kullanılır?
3. BEPANTHEN® nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz tarafından başka bir şekilde önerilmemiş yetişkin hastalarda günde 2-6 pastil olarak uygulanır.